wie zitten er achter de reünie (4)

Zoals u ondertussen van ons gewend bent stelt een van de leden van de reüniecommissie zich aan u voor. Deze maand is dat Anna Stoker-Wiering.

Ik ben geboren in Bakkeveen, waar Jan en Tea Douwsma nu wonen, toen Hotel
van der Meer (mijn pake en beppe) Ik ben opgegroeid op de boerderij in het Mandeveld, met mijn ouders Jan en Lamkje Wiering en mijn twee zussen Roelie en Bonnie. Later verhuisden we naar de boerderij aan de Houtwal.

Van daaruit ben ik getrouwd met Steffen Stoker en hebben we samen
Vijf en een halfjaar Hotel van der Meer gerund. Daarna zijn we verhuisd naar de
Merskekamp, en nu wonen wij al weer vijftien jaar aan de Boskleane. Ik ben dus een ras-Bakkeveenster! We hebben twee kinderen: Lammy (woont in Middelstum samen met haar man en zoontje) en Wietze (woont in Bakkeveen samen met Jannie en hun drie meisjes).

Bakkeveen is een prachtig dorp met veel mooie natuur zoals zandverstuiving(duinen) heide en bossen. Mooi om te fietsen en te wandelen, wat wij als het weer het toelaat veel doen.

Toen ze me vroegen voor de reüniecommissie heb ik direct ja gezegd. Het is
leuk om adressen op te zoeken en te weten waar oud-Bakkeveners zijn gaan
wonen.

Dus Bakkeveners van nu: jullie kunnen je nog steeds opgeven voor de
reünie!!!!

Groeten Anna Stoker.

Geplaatst in: PB125

Geef een reactie