’t Fryske Gea markeert hondenpoepvrije zone.

Vandaag hebben medewerkers van ’t Fryske Gea een hondenpoepvrije zone op de zandverstuiving bij Dúndelle ingesteld.
  De opruimplicht geldt voor het voorste gedeelte van de zandverstuiving waar het meest door kinderen wordt gespeeld.
De zone is afgebakend met paaltjes, met daarop een rode print.
Vlakbij bij het picknickbankje aan het verharde pad (ter hoogte van Sam’s Pannenkoekerij) is een hondenpoepbak geplaatst.

Geplaatst in: t Fryske Gea

5 reacties op “’t Fryske Gea markeert hondenpoepvrije zone.

 1. Roel Sluiter zegt:

  Ik ben het niet eens met het feit, dat honden hier op deze plek los rond mogen lopen. Kom niet aan met uitvluchten als:”Een hond staat onder appèl”, dat staat geen enkele hond namelijk. Ik zou graag op dit rode plaatje willen zien staan: Honden toegestaan mits aangelijnd. Ik vind een hond best leuk en ik gun iedereen een hond, maar ik vind het agressief als een hond grommend en blaffend op me afkomt en met zijn schuimbek over mijn kleren likt of wat dan ook, ik vind het gewoon aanranding en agressief en onsmakelijk..

 2. yvonn zegt:

  Nergens mag de hond meer los.. misschien leuk dit alss hond vrije zone te houden.. volgens mij is er meer dan genoeg ruimte ergens anders te gaan wandelen als je geen hond om je heen wil.. ps mensen laten agressieve honden heus niet los lopen en zeker niet bij kinderen.!

 3. griet zegt:

  het is wat met de honden, Vast die beesten, met het fietsen hetzelfde, ze steken altijd net voor je langs,als je er wat van zegt, krijg je een grote mond, De BAASJES hebben de hond niet onder controle.

 4. Agatha zegt:

  Is er ergens een grote ruimte te reserveren om je hond lekker uit te laten rennen?

 5. Sjaak zegt:

  Aan de lijn allemaal..Uitrennen drafbaan Wolvega.

Geef een reactie