Reünie: update mei

Beste mensen,

De afgelopen maand zijn er niet heel veel reünisten van binnen en buiten Bakkeveen bijgekomen, maar we stomen op naar 300 deelnemers! Het aantal oud-Bakkeveensters overtreft tot nu toe het aantal aanmeldingen van mensen die in Bakkeveen wonen. Dus, kom op Bakkeveensters, meld je aan! Ga snel naar www.bakkeveen.nl of bel een van ons.

Als u zich al hebt aangemeld hebt u van ons een mail of brief ontvangen met het verzoek uw bijdrage over te maken.

Een paar van de aanmeldingen die de afgelopen maand via de website van Bakkeveen of via de telefoon zijn binnengekomen:

Roel van der Meulen, Freerk van der Wal, Grietje de Jong (de Boer), Jan Pieter Wieldraaijer, Anje Geertsma, Jappie van der Meulen, Joost Mulder, Anneke Wijkstra (Slootweg), Minke Wijkstra (Veenstra), Tjalling Veenstra, Sietze Sietsema, Annie Sietsema-Koezen, Minne Smid, Sieta Smid- Alkema, Roelie Dijk, Wim Dijk, Erwin Dijk, Mark Dijk, Arjan Dijk, Henk Dijkstra, Wipkje Galama, Joop Galama, Steven Stoker, Grietje Stoker-Veen, Hendrikje de Vegt, Ann Nijland – de Roo, Heerke Kasje, Sietske Kasje – de Jong.

De reüniecommissie

Geplaatst in: PB125

4 reacties op “Reünie: update mei

 1. aaltje van der velde zegt:

  Hierbij nog enige namen bij de foto van de kleuterschool 1951.

  1-Alie Winter. 11-Niki Terpstra. 12-Truus de Boer. 17-Geesje Bouma.
  20-Akko Wijkstra? 25-Jan Zijlstra. 28-Harm Nijboer. 29-Jan de Boer.
  32-Jopie Bolding.

  De nog ontbrekende staan misschien nog wel in mij foto-album………moet ik even opzoeken.
  groeten aaltje van der velde.

  • Tytsje Looper zegt:

   Verder nog ontbrekende namen zijn:
   3. Tetta van Dekken
   5. juffr.Margje Huitema
   6. Juleke Adema ( of Aardema)
   10. juffr. Anneke de Zee
   13. Harrie Smid
   15. Anno Bijker
   19. Anita de Vegt
   30. Aize Stoker
   31. Willy v.d.Ploeg

 2. Gjilke Bol Raap-Dijkstra zegt:

  Tot mijn grote verrassing zag ik op bovenstaande foto van de kleuterklas uit 1951 mijn moeder Margje Huitema staan. Uit de vele verhalen die zij mij en mijn zusje heeft verteld over haar jaren als kleuteronderwijzeres in Bakkeveen is gebleken hoezeer zij van deze tijd in Bakkeveen heeft genoten. De kleuters uit die tijd en hun ouders hebben altijd een warm plekje in haar hart gehouden. Vooral in de laatste jaren van haar leven kwamen er vele verhalen uit Bakkeveen naar boven. Mijn moeder is in oktober 2006 overleden op bijna 83-jarige leeftijd. Wat zou ze hebben genoten van een weerzien met “haar” kleuters. Ik wens daarom langs deze weg iedereen een ontzettend mooie reunie toe waarbij de kleuterjaren ook ongetwijfeld de revue zullen passeren. Met vriendelijke groet, Gjilke Bol Raap-Dijkstra

  • Lenni Dijkstra zegt:

   Ik kreeg het bericht van de reünie doorgestuurd van mijn zus Gjilke Bol Raap-Dijkstra. Ik ben Lenni Dijkstra en ook een dochter van Margje Huitema, kleuterjuf aan de kleuterschool in Bakkeveen eind jaren 40 en begin jaren 50. Mijn moeder zat vol met verhalen over haar tijd in Bakkeveen. Mooie, maar soms ook ontroerende verhalen.Van haar jaren in Bakkeveen heb ik nog verscheidene foto’s met haar kleuters. Ik kan me voorstellen dat er oud leerlingen zijn die deze foto’s graag willen zien of zelfs in zijn/haar bezit willen hebben. Dat is natuurlijk mogelijk. Mocht dit het geval zijn dan kunnen belangstellenden altijd contact met mij opnemen.
   Groet,
   Lenni Dijkstra
   tel: 0512-530942

Geef een reactie