Toneelvereniging Nij Bigjin is er klaar voor!

In de laatste Slûswachter stond een bericht dat er problemen zouden zijn bij onze toneelvereniging. We  hebben van verschillende dorpsgenoten de vraag gehad wat er aan de hand is. Het berust op een misverstand. Er is helemaal niks aan de hand. Wij zijn volop bezig om er weer een mooie voorstelling van te maken.

Nij Bigjin speelt dit jaar “Amateurs” en dit stuk gaat over de perikelen tijdens het repeteren van het jaarlijkse toneelstuk. Het is een stuk met de nodige humor en daarnaast een stukje drama. Kortom een echte komedie waar het publiek zich prima mee kan vermaken. De spelers zijn er klaar voor en treden de komende weekenden weer graag voor jullie op!

Er zijn nog kaarten te bestellen:

* 25 en 26 januari bij Griet Kootstra 0516-541925

* 1 en 2 februari bij Lenie Bouma 06- 27414227

Geplaatst in: Algemeen, Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie