Slagerij Van Eik is voortaan “De Zaak vol Smaak”

Slagerij Van Eik is voortaan De Zaak vol Smaak,
de lekkerste winkel in de buurt met vlees en meer…

Slagerij Van Eik heeft vanaf 16 januari een nieuwe stijl. De slager heeft gekozen om de winkel om te bouwen naar De Zaak vol Smaak. Daarmee wil de voormalige Slager aan de Tsjerkerwâl 4 in Bakkeveen duidelijk maken dat het assortiment veel meer omvat dan alleen het ambachtelijk vlees en vleeswaren. “Wij willen als kwaliteitslager meer bieden aan onze klanten dan de vertrouwde kwaliteit die je van een ambachtelijke slager mag verwachten.

De laatste jaren hebben wij daarom ons assortiment al uitgebreid met bijvoorbeeld maaltijden, een ruim assortiment buffetten, salades, gourmetspecialiteiten, barbecuespecialiteiten en allerlei lekkere producten en verse ingrediënten. Om te eten en om te koken”, aldus Henk Jan van Eik, eigenaar van de slagerij.

“Daarnaast onderscheiden wij ons met nieuwe producten die niet alleen lekker zijn, maar bijvoorbeeld ook lekker snel klaar zijn. Wij bieden daarmee onze klanten ambachtelijke kwaliteit en een ruime variatie aan lekkere producten. Wij zijn van mening dat we met De Zaak vol Smaak veel beter zeggen wat we allemaal in huis hebben en dat we de lekkerste winkel in de buurt zijn.”

Gegarandeerd vers, gegarandeerd ambachtelijk
Naast het ruime totaalassortiment hecht De Zaak vol Smaak Slagerij Van Eik heel veel waarde aan kwaliteit. “Al onze producten worden elke dag vers gemaakt met uitsluitend verse producten. Ons vlees en onze vleeswaren zijn puur ambachtelijk en dat proef je direct, want bij ons draait alles om de smaak. De lekkere smaak welteverstaan”, aldus Henk Jan van Eik

Geplaatst in: Winkels

Geef een reactie