Poll: Een winkel die een uitverkoop aankondigt met ‘Sale’ zou je moeten boycotten

In januari zie je overal weer de aankondiging ‘Sale’ op de winkelramen, als teken dat de uitverkoop is begonnen. Vroeger heette dat inderdaad gewoon ‘Uitverkoop’ of ‘Opruiming’ maar dit wordt steeds meer vervangen door het Engelse ‘Sale’. Mee eens?

Tijdens de jaarwisseling hebben de inwoners elkaar het meest “De beste wensen’ gewenst, tenminste als je de uitslag van de poll mag geloven. Echter, de pollmaker heeft 1 veel gebruikte wens vergeten, nl ‘Segen’t Nij Jier’. Had deze er bij gestaan, dan had die waarschijnlijk hoog gescoord. De uitslag:

Mijn nieuwjaarswens is meestal:

  • De beste wensen (30%, 22 stemmen)
  • Folle lok en seine (23%, 17 stemmen)
  • Gelukkig nieuwjaar (18%, 13 stemmen)
  • Veel heil en zegen (12%, 9 stemmen)
  • Lokkich nij jier (11%, 8 stemmen)
  • Alles wat wenselijk is (7%, 5 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 74
Reageren? Klik op de vraag.

Laden ... Laden ...
Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie