Familiebedrijf Molecaten neemt ’t Hout over

[overgenomen uit veluweland.nl]

Met ingang van 1 januari 2013 heeft familiebedrijf Molecaten de 4-sterren Camping ’t Hout in het Friese Bakkeveen overgenomen. Vakantiecentrum ’t Hout, een zeer complete camping in Friesland, is het 14e camping- en bungalowpark van Molecaten.

Overname van Vakantiecentrum ’t Hout wordt door Molecaten gezien als een uitgelezen kans om het familiebedrijf uit te breiden. Vakantiecentrum ’t Hout past goed bij de karakteristieken van Molecaten: aandacht en respect voor gasten, een duurzame manier van ondernemen en een solide karakter van de organisatie. Met de overname gaan ook de huidige beheerders en medewerkers van Vakantiecentrum ’t Hout over naar de organisatie van Molecaten.

46 jaar geleden bestond Molecaten uit slechts één camping aan het Veluwemeer; ‘De Hooghe Bijsschel’. Inmiddels bestaat Molecaten, na de overname van vakantiecentrum ’t Hout, uit 13 campings en bungalowparken in Nederland en één (een bungalowpark) in Hongarije.
De overname van Vakantiecentrum ’t Hout is voor Molecaten een mooie uitbreiding van de onderneming en passend bij de ambitie tot schaalvergroting. Echter schaalvergroting met behoud van de charme van een familiebedrijf. Tim Slager, operationeel directeur: ,,Uitbreiding van Molecaten of behoren tot Molecaten, biedt campings het voordeel van gezamenlijke inkoop op technologisch gebied, gezamenlijke marketingactiviteiten en een gedegen investeringsbeleid voor ieder park”. De campings en bungalowparken van Molecaten zijn geen eenheidsworst. ,,Op iedere camping proeft de gast een bijzondere sfeer en is het voorzieningen aanbod groots of juist bewust beperkt. Hierdoor vinden zowel rustzoekers als gasten op zoek naar activiteit en spanning een Molecaten camping of bungalowpark die bij hun vakantiewensen past” aldus Tim Slager.

Vakantiecentrum ’t Hout heet vanaf nu Molecaten Park ’t Hout en biedt voor de kampeerder alle nodige faciliteiten. Bij Molecaten valt deze camping onder het thema ‘Natuurlijk genieten’. Andere Molecaten thema’s refererend naar de slogan ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’ zijn ‘Vakantie aan zee’; waaronder de campings en bungalowparken in Zeeuws Vlaanderen en de Zuid-Hollandse eilanden en ‘Watersport & waterpret’; waar de water(sport)liefhebber aan de rand van het Veluwemeer verblijft met grote pretparken om de hoek of vakantie viert op een camping met het leukste waterspeelpark van Nederland en België: Splesj!

www.thout.nl
www.molecaten.nl

Geplaatst in: 't Hout, 2013-gebeurtenissen

Geef een reactie