Kerstsfeer in Bakkeveen

KERSTSFEER IN BAKKEVEEN

KERST IS ER VOOR ONS ALLEMAAL
Op zaterdag 15 december 2012 staat de Mande in Bakkeveen in het teken van kerst.  Muziek, zang, gezelligheid, leuke kerstartikelen: dat zijn de ingrediënten voor een gezellige Kerst Fair en Sing-inn!
’s Middags wordt gestart met de Kerst Fair waar verschillende stichtingen ten bate van hun goede doel sfeerartikelen aanbieden. ’s Avonds brengen maar liefst vijf muzikale gezelschappen u in kerstsferen met hun muziek en zang. Bekende carols en kerstliederen passeren de revue. De organisatie van dit gezellige familie evenement is in handen van activiteitencommissie De Mande.

KERSTFAIR
Vanaf 16.00 uur start de gezellige Kerstfair. Drie stichtingen zamelen geld in voor hun goede doel zodat het goede werk van de stichtingen voortgezet kan worden:

  • Stichting Andressy
  • ’t Achterom Winkeltsje
  • Stichting Dolphin therapy en research

Hieruit blijkt wel dat Bakkeveen zich “grenzeloos” inzet voor goede doelen. De goede doelen zijn allemaal bedoeld om een steentje bij te dragen aan bijv. leefbaarheid, educatie en gezondheidszorg voornamelijk in het buitenland. Daarnaast is er een bijdrage voor het faciliteren en verbeteren van dolfijnen therapie waar kinderen veel baat bij kunnen hebben die ADHD , Autisme of andere ontwikkelingsstoornissen hebben. Kortom, Kerst is er voor ons allemaal!

SING-INN
Om in de kerstsferen te blijven, wordt er tijdens het avondprogramma een bijzonder concert gepresenteerd in De Mande. De volgende groepen geven “acte de presence”:

  • Kinderkoor van OBS De Oanrin
  • Zanggroep van De Mande
  • Schoolorkest van CBS Betrouwen
  • Dorpskoor De Dúnsjongers
  • Zanggroep MuZieSen

De aanstekelijke kerstmuziek stemt tot meezingen! Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht, voor jong en oud. Deze Sing-inn start om 19.00 uur, entree is gratis. Voor de kinderen is er ook gratis warme chocolademelk!

We nodigen u van harte uit om in de kerstsferen te komen op zaterdag 15 december a.s.
 Tot ziens in de Mande!

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie