Kerst: extra openingstijden De Wylde Roas

Bij bloematelier & woondecoratie De Wylde Roas te Bakkeveen,

zijn er met Kerst extra openingstijden.

Genoeg gelegenheid dus om onze gezellige en sfeervolle Kerstwinkel te bezoeken……

 

Zie ook: www.dewylderoas.nl

Hieronder staan de extra openingstijden vermeld.

Geplaatst in: De Wylde Roas

3 reacties op “Kerst: extra openingstijden De Wylde Roas

 1. JohanS zegt:

  Ik las net in de besluitenlijst van B&W, dat het verzoek van Poiesz supermarkt Bakkeveen voor een koopzondag op 23 december is afgewezen. Er wordt verwezen naar de gemeentelijke verordening winkeltijden.
  Let wel: onze gemeente heeft jaarlijks slechts 7 (6 feestdagen + 1) koopdagen. Omliggende gemeenten hebben 12 koopdagen! Je hoeft weinig fantasie te hebben, dat ik voor 12 koopdagen ben in Opsterland, om op z’n minst een gelijk speelveld voor de middenstand te creëren.

  Wat een aanwinst, deze vernieuwde website van Bakkeveen!

 2. D.R. zegt:

  @ Johan:
  Via een telefoontje aan de gemeente kreeg ik te horen dat er meer kans op een vergunning voor een koopzondag is, als deze door een groep ondernemers wordt aangevraagd.

 3. JohanS zegt:

  @ D.R. Thanx. Da’s een goede bruikbare tip. Want ik begrijp niet waarom Beetsterzwaag vorige maand en Gorredijk a.s. zondag wel een koopzondag hebben gekregen van de gemeente.
  Veel ondernemers blijven het vreemd vinden dat er in Opsterland jaarlijks maar 7 koopzondagen zijn (vgl met andere gemeenten om ons heen), want het betekent ook onnodige regeltjes en bureaucratie.

Geef een reactie