It Ankerplak is kleurrijk geworden…

De laatste weken is er in het het Ankerplak aan de Lytse Kamp door de schilders van schildersbedrijf de Haan & de Vries uit Jubbega, hard  gewerkt om alle witte wanden in het wooncentrum een kleurrijker aanzien te geven.
Het houtwerk in het Ankerplak was nodig aan een opknapbeurt toe, hetgeen door de bewonerscommissie werd aangegrepen om met toestemming van de verhuurder, WoonFriesland, meer kleur in het gebouw te brengen.

Na overleg met de bewoners,  heeft de bewonerscommissie haar best gedaan om mooie kleuren en tinten uit te zoeken, zodat de voorheen wat steriele uitstraling van het gebouw voorgoed verleden tijd zou worden …..

Of dat gelukt is, nu de schilders vandaag de werkzaamheden  hebben afgerond, kunt u  naar aanleiding van onderstaande foto’s zelf bepalen…….
Voor zover de gehoorde reacties van enkele  bewoners, is men erg tevreden.

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

1 reactie op “It Ankerplak is kleurrijk geworden…

  1. Huub zegt:

    De bewoners kunnen tevreden zijn met deze warme uitstraling,het lijkt veel gezelliger.

Geef een reactie