Acties bij Hair & Beauty

NIEUW!!
bij Hair & Beauty
 

Chocolade rugpakking
Er is een belangrijk deel van je lichaam waar je niet goed bij kunt en vaak wordt vergeten: de rug. Laat deze eens lekker verwennen!

In deze behandeling worden eerst de dode huidcellen verwijderd met een frisse scrub. Vervolgens wordt er een heerlijke chocolade pakking aangebracht en wordt u lekker warm ingepakt. Tijdens het intrekken van de pakking krijgt u een heerlijk ontspannende voetmassage. De chocolade pakking werkt ontspannend, kalmerend, celvernieuwend en verbetert het vochtgehalte.
In de maand november en december actieprijs € 27,50

De chocolade rugpakking kan ook gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling. Hierbij wordt dan alleen de pakking aangebracht.

Cadeaubonnen
De maand december zit er weer aan te komen: de tijd van lichtjes, kerstversiering, warmte en gezelligheid. Maar ook de tijd om even tot je zelf te komen of je partner, vrienden, familie eens lekker te verwennen met een heerlijk cadeau.
Bij Hair & Beauty zijn mooi verpakte cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling. Ook zijn combinaties van kapper en schoonheidssbehandelingen mogelijk. Leuk om te geven en te ontvangen!

U kunt de cadeaubonnen verkrijgen aan onze balie.
 

website: klik hier.

 

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie