Wilde Buitendagen bij NatuurMonumenten

Leer Toveren tijdens de Wilde Buiten Dagen!

Natuurmonumenten organiseert in september en oktober weer Wilde Buiten Dagen. Tijdens deze herfsteditie leren kinderen toveren in de natuur.
De evenementen vinden plaats op verschillende data en op meer dan 20 locaties in het hele land. Een leuk dagje uit voor het hele gezin! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Laat je betoveren door de natuur!
Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Verander je zelf in een toffe tovenaar en behaal je toverdiploma. Dat en nog veel meer doe je tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten.

Toverroutes!
Tijdens de Wilde Buitendag loop je een route langs alle activiteiten. Deze Toverroutes zijn door onze boswachters met hulp van bostovenaars uitgezet. Als je verkleed komt, is het nog leuker om de activiteiten te doen!

In de buurt
Kom op 23 september naar Landgoed Vennebroek in Paterswolde, op 30 september Bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen, 30 september op de IJsbaan van Westervelde en 7 oktober op Landgoed de Slotplaats in Bakkeveen.

Kijk voor meer informatie op: www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen .
Voor deze activiteiten hoef je je niet aan te melden!

Voor wie ?
Jongens en meisjes (4-12 jaar), vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders. 

Het begint om 11 uur

 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie