Jaarlijks uitje van de vrijwilligers van het T.I.P

Woensdag 19 september hadden we ons jaarlijks uitje met alle vrijwilligers van de TIP. Dit jaar gingen we drenthe in en wel richting Vledder. Hier bezochten we het museum van valse kust erg interessant om dat eens te zien in dit zelfde museum zit ook nog het glas museum. Heel erg mooi als je ziet wat ze allemaal kunnen maken van glas. Daar vandaan gingen we lopend richting Moe’s theetuin waar we heerlijk koffie hebben gedronken en hier kregen we een workshop schilderen. Omdat we net in het museum waren geweest van valse kunst gingen we hier een Vincent van Gogh na schilderen wat ontzettend leuk was om te doen. Hier hebben we dik ander half uur over gedaan maar de resultaten mogen er zijn. Hier vandaan gingen we eten we vertrokken weer vanuit Vledder en reden weer richting Bakkeveen waar we uit eindelijk terecht kwamen op nieuw Allardsoog waar we heerlijk hebben gegeten. Deze middag werd dit jaar georganisserd door Margriet Dijkstra en Nel Reinsma nogmaals dank hier voor

Geplaatst in: Toeristisch Informatiepunt

4 reacties op “Jaarlijks uitje van de vrijwilligers van het T.I.P

 1. ytsje zegt:

  Ja, Ja, en dan ek noch djoer ferkeapje seker de falske keunst dan wurde jimme pakt troch de plysje. It sjocht der wer hiel gesellich út en ferline jier hawwe wy der mei freonen west en Evert en ik moatsen it regelje. Kinst es sjen wat se en jimme no ek allegearre ferfalskje. Jimme hawwe al wer moai waar troffen en wie it iten lekker?

  Ik mis it wurk net mar jimme wol want wy hienen it hiel gesellich mei elkoar en de echte âlde rotten sitte der noch hieltyd by. Trochsetters binne jimme en hawwe wol in lintsje fertsjinne.

 2. Jeen zegt:

  Hallo Ytsje
  Ik hoor natuurlijk nog niet bij die oude rotten want zit er nog niet zolang bij pas vanaf dat we in het nieuwe kantoor zitten. Maar voel me wel helemaal thuis bij deze groep is zeker weten een super gezellige groep.
  Maar we gaan ze niet verkopen hoor ze komen binnen kort op het kantoor te hangen dan kan iedereen ze zien.
  En we hebben heerlijk gegeten bij Nieuwe Allardsoog

 3. griet zegt:

  helemaal me eens Ytsje, was altijd heel gezellig

 4. Sofie zegt:

  Nou en of!!

Geef een reactie