Dodo Festival: nog 3 dagen

Omdat het Dodo Festival nog maar drie dagen van ons verwijderd is, zijn de voorbereidingsactiviteiten en bouwwerkzaamheden in volle gang gezet. Sinds gisteren is er begonnen met de bouw van het podium dat over de vaart wordt geplaatst. Op deze manier kunnen wij het enthousiasme dat wij halen uit de voorbereiding delen met iedereen die het terrein passeert! Een van de uitdagingen die hoort bij het organiseren van een festival is dat er onvoorziene veranderingen plaatsvinden in de planning. In dit geval zal er daarom een kleine wijziging komen in de podiumplanning. Wij zullen om 15.00 beginnen met de Super Kidz party, gevolgd door een optreden van Carla de Bruine. Dit betekent dat Tim Douwsma en Monique Smit het podium zullen betreden om 16.30.

www.dodofestival.nl

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie