Dodo -festival 2012

Het DODO-festival gaat vrijdag 17 augustus weer van start, en dat blijft om meerdere redenen niet onopgemerkt in Bakkeveen. Leuke activiteiten voor de kleinsten onder ons en prettig in het gehoor liggende muziek worden gebracht oa. op een spectaculair podium, waarvan u de opbouwfase onderstaand kunt waarnemen. Mooi weer is op komst, dus niets kan meer fout gaan. Komt dat zien, en vooral horen!

De middag editie is van start gegaan met een leuk kinderprogramma, met vele kinderen vergezeld van papa en mama.Er was van alles te doen, een survivalbaan, dat soms in een waterballet veranderde, op het grasveld bij de Plaza opblaasbare kruipdoor/sluipdoor toestellen, een tattoo-shop, vele kraampjes met bier en andere versnaperingen, cafetaria de Kolk had de wereld aan personeel ingezet. Op de Weverswal stonden vele kraampjes met uitgestalde waren te koop. Kortom een gezellig begin van het Dodo -festival in 2012.

 

Onderstaand de sfeerindrukken.

Geplaatst in: Dodo Festival

4 reacties op “Dodo -festival 2012

 1. S zegt:

  Laten we er een mooi feestje van bouwen !

 2. gretha zegt:

  jongens wat een spektakel, petje af ,wat een organisatie de hele week al bezig alleen het opbouwen en dan het voor werk nog.het is nu al mooi wat word het vandaag dan nog .ik heb er zin in.organisatie en vrijwilligers hebben wel een pluim verdient.bedankt voor jullie inzet.

 3. gretha zegt:

  nou het was ook een spektakel het was weer erg gezellig
  en lekker druk bezocht
  warner jij beterschap

 4. Annie Wijnalda zegt:

  Wat een geweldig mooi feest,organisatie bedankt,jullie hebben ontzettend veel werk verzet,en wij hebben er ontzettend van genoten.

Geef een reactie