Brandweer op Ecofeen

Het is over het algemeen een rustige straat op dat doodlopende punt, daar ergens achterin Bakkeveen. Zo ook vandaag. Een ieder zit uit te puffen van het warme weer. Zo ook een bewoner aan de boszijde van de straat, hij zit lekker in de tuin naar een (waarschijnlijk) van tak tot tak springende eekhoorn te luisteren. Ineens denkt hij: deze eekhoorn wordt geloof ik steeds groter want het de takken van de bomen beginnen onder zijn gespring toch wel flink te kraken.

En dan ineens komt met veel kabaal een tak naar beneden. Blijft nog wel hangen maar er kan geen mens meer over het fietspad door het bos.

De brandweer wordt gebeld en de dreigend hangende tak wordt geruimd. Nadat de brandweer met een welverdiend bakje koffie weer huiswaards konden keren werd het weer rustig in de straat.

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

3 reacties op “Brandweer op Ecofeen

 1. Oscar zegt:

  Dat is wel even schrikken als je ver weg op je vakantieadres de website leest dat de brandweer op het ecofeen geweest is en je zelf op het Ecofeen woont.
  Houd je voortaan aan de feiten en had liever geschreven over een afgebroken tak op het fietspad Slotleane die in de weg lag! Dit is zinloos loosalarm voor de bewoners achteraf!

 2. dieuwkje zegt:

  Als u zo snel van streek bent, zou ik de krant ook maar niet meer lezen in de vakantie.
  Want dat de brandweer in bakkeveen is geweest is een feit!
  Verder wens ik u nog een hele fijne en rustige vakantie toe.

 3. Jan van Dalen zegt:

  @Oscar: als je onder de boom had gestaan was het meer schrikken geweest dan als je zelf ergens veilig in Verweggistan zit.

Geef een reactie