Impressie duindienst zondag 29 juli

Duindienst zondag 29 juli 2012

Vanwege een regenbui rond het middaguur, is de tweede van de vier duindiensten in Bakkeveen verplaatst naar de gereformeerde kerk De Mande.

Met het thema ‘onbewoonbaar verklaard – onverklaarbaar bewoond’ werden de aanwezige circa 100 gasten door ds Kajim uit Emmen uitgenodigd om na te denken over wie God is in hun leven.

De kinderen hebben hier prachtige tekeningen over gemaakt, terwijl de volwassenen volop gebruik maakten van de mogelijkheid om dit op een papieren huis aan te geven.

De dienst werd muzikaal begeleid en opgeluisterd door Willem Zijlstra uit Beetsterzwaag (accordeon / orgel) en Irene Spoelstra (dwarsfluit).
 

tekst en foto’s: Daniela Donker. 

Voor schema duindiensten: klik hier.

Geplaatst in: Kerken

1 reactie op “Impressie duindienst zondag 29 juli

 1. Akke en Hans Wiebenga zegt:

  Op 29 juli een duindienst bijwonen, de weersverwachtingen leken goed, maar schijn bedriegt. Aangekomen bij de parkeerplaats hoorden wij dat de plaats van de duindienst één grote modderpoel was geworden, de dienst vond daarom plaats in de Gereformeerde kerk.
  Op naar de kerk die tegen 2 uur al aardig vol was, maar twee plaatsen achterin waren nog vrij. De buurman vertelde mij dat er ongeveer 90 mensen aanwezig waren. Een prachtige dienst bijgewoond met als een van de hoogtepunten het voorlezen van de teksten die de bezoekers op de uitgereikte papieren huizen konden schrijven. Ongelooflijk dat zoveel mensen tezamen bijna eensluidend waren met de teksten, daar sprak veel saamhorigheid en onderlinge binding en kracht maar vooral geloof en vertrouwen uit.
  En als je dan met een duindienst nog meer mensen kunt bereiken, zoals wij hebben beleefd in de kerk, dan kan die saamhorigheid en vertrouwen alleen maar groeien.
  Wij hopen nu nog op en duindienst met mooi weer.
  Met vriendelijke groet,
  Hans Wiebenga
  Itens

Geef een reactie