Circus Salto op ’t Hout

Circus Salto met nieuwe show ook in Bakkeveen.

Zondagavond 29 juli op vakantiecentrum ’t Hout. Aanvang 19 uur.

Het Nederlandse Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling in de sfeervolle roodgele circustent. Tijdens de zomervakantie zijn wij op tournee langs vakantieparken en toeristische gebieden in de Noordelijke Provincies.

Nieuwe show: ‘Kom bij ’t Circus’.
Onder het motto ‘Kom bij het Circus!’ presenteert Sander een compleet nieuw Circusprogramma vol magie, acrobatiek, huisdieren en natuurlijk comedy. Dit jaar heeft Sander echter een probleem wanneer blijkt dat bij de kaartcontrole dat er twee gasten zijn die zonder kaartje in het Circus terecht zijn gekomen. Ze hebben geen kaartje, geen geld en hun huwelijk is ook niet meer wat het is geweest. Sander weet de oplossing: Kom bij het Circus! Op verrassende wijze komen zij meerdere malen terug in de feestelijke familievoorstelling van het Nederlandse Circus Salto!

Een nieuw programma met nieuwe gezichten. Vers van de Circusschool Codarts komt onze jongleur Harm van der Laan. Deze Nederlandse jongleur is een meester in het jongleren met ballen met een vleugje magie waarbij het publiek nauw betrokken wordt. Ook laat hij vol enthousiasme zijn diabolo’s door de tent zwieren en zwaaien. Jasmijn was vorig jaar te zien als het slangenmeisje en acrobate in de lucht. Dit jaar zal zij met nieuwe acts te zien zijn. Samen met Sander presenteert zij een illusie-act vol verschijningen en verdwijningen. Samen met Harm laat zij haar gevoel voor evenwicht zien in een bijzondere poëtische acrobatiekact.

Voor hilariteit en vertedering zorgen de eenden die dit voorjaar voor nageslacht hebben gezorgd. Het wordt dus een behoorlijk volle piste! Sensationeel is de kolossale tijgerpython Birma. Geheel nieuw zijn de pauwstaartduiven welke in een sprookjesachtige act worden gepresenteerd door Jasmijn.

Sander is een ware allrounder en zal deze zomer te zien zijn met een spannende balans-act met metershoge torens van dienbladen en glazen. Ook de goochelkunst heeft Sander geen geheimen. Naast het vingervlugge werk met doeken en ringen zal hij Jasmijn laten verschijnen en verdwijnen. Uiteraard mag zijn succesnummer met de buikspreekpoppen Charlie en Dorus niet ontbreken. Charlie en Dorus krijgen gezelschap van een nieuwe collega-pop die zeker een publiekslieveling zal worden! Wie het is en wat ie doet houden we nog even geheim… wat we wel verklappen: het wordt weer hilarisch! Natuurlijk is Sander als ‘alter ego’ Clown Sander present met nieuwe vertederende, komische en muzikale intermezzo’s.

Sander maakt met Circus Salto zijn kinderdroom waar…
Met Circus Salto verwezenlijkt Sander Balk zijn kinderdroom. Na een gedegen circusopleiding bij verschillende grote en kleine Circussen en shows in binnen en buitenland besloot hij zijn eigen shows te produceren. Zo is Kerstcircus Sander & Friends inmiddels een begrip in Friesland. Met de aanschaf van een circustent kwam de kinderdroom van Sander helemaal in vervulling en startte hij het Circus Salto! Hiermee toert hij langs vele evenementen, scholen, feesten en gaat hij jaarlijks een aantal maanden on tour met steeds weer nieuwe programma’s waarin kindvriendelijkheid, interactie en variatie zorgen voor een feestelijke familievoorstelling!

Kaartverkoop en prijzen:
Kaarten zijn á € 10 verkrijgbaar aan de circuskassa welke geopend is vanaf 30 minuten voor aanvang.
In de voorverkoop tussen 12.00 en 13.00 kosten kaarten slechts € 8,50 ! Ook worden er via de vakantieparken en winkels kortingsbonnen verspreid waarmee u met € 1,50 korting naar het Circus kunt.
 

 

Geplaatst in: 't Hout

Geef een reactie