Avond-4-daagse in de startblokken

Van woensdag 5 t/m zaterdag 8 juni 2013 wordt de avond wandel 4-daagse van Bakkeveen weer gehouden. Dit al voor het 58e jaar en is uitgegroeid tot een regionaal gebeuren.

Meer dan 1000 wandelaars zullen kiezen uit de 5, 10 of 15 km routes. De routes leiden de wandelaars niet alleen door de bossen en natuurgebieden in de omgeving van Bakkeveen. Ook is er toestemming om over particuliere terreinen zoals weilanden te wandelen. Je ziet de omgeving dan eens van de andere kant !

Start
De 10 km start tussen 18:00 en 18:25 uur en de 5 km tussen 18:25 en 18:50 uur. De tijdsindeling per school is nog niet bekend

Senioren
Het aantal volwassen lopers, individueel of in groepsverband, neemt nog steeds toe. De volwassenen kunnen om precies 18 uur starten, vlak voor de grote groepen van de scholen. Later starten kan natuurlijk ook.

15 km
Nieuw is dit jaar de 15 km afstand.  Men moet wel als eerste om 18:00 uur starten en zich ook als zodanig bij de start melden voor een meer uitgebreide routebeschrijving. Deze deelnemers komen onderweg 1x langs de tractatie.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen op de avond zelf vanaf 17:30 uur in het centrum van Bakkeveen op het terras van “Plaza De Kolk”. Groepen vanaf 10 personen wordt verzocht zich aan te melden via 0516-541230 of [email protected]  
De kosten voor 4 avonden bedragen € 4,–. Hiervoor ontvangt men 4 mooie routes, 4 maal een consumptie onderweg, een herinnering na afloop en een intocht met 2×4 muziekkorpsen. Je kunt ook 1 avond meelopen. Meer informatie op www.bakkeveen.nl/wandel  
 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie