Zondag 29 april: circus in Bakkeveen

Sander & Friends presenteren Circus Salto – Circus van alle tijden!

Dé feestelijke familievoorstelling op tournee in de meivakantie! 

Het Nederlandse Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling in de sfeervolle roodgele circustent. Tijdens de meivakantie geeft het Circus Salto voorstellingen in Bakkeveen, Bolsward, Wommels en Makkum.

Onder het motto: ‘Circus van alle tijden’ neemt Sander in deze nieuwe voorstelling jong en oud op verrassende wijze mee naar de oorsprong van het Circus namelijk de optredens van de rondtrekkende zigeuners die hun kunsten vertoonden op de dorpspleinen met vurige jongleerkunsten, ballerina’s op het koord, exotische dieren en magische kunsten. Ook de junioren laten hun eerste kunsten zien. Samen zorgen ze voor een kleurig en feestelijk zigeunerfeest!

Circus is van alle tijden en dus zijn er ook spectaculaire nieuwe acts zoals een spectaculaire en swingende act op rolschaatsen, een adembenemend trapezenummer, een dynamische diabolo-act en spetterende parterre-acrobatiek.

Natuurlijk is de Clown van alle tijden en Sander zorgt met zijn nieuwe en vertederende en komische intermezzo’s voor voor een lach op ieders gezicht. Uiteraard mag de hilarische buikspreekact van Sander niet ontbreken en zal hij weer zorgen voor hilarische situaties in de nieuwe voorstelling van het Friese Circus Salto!

Met Circus Salto verwezenlijkt Sander Balk zijn kinderdroom. Na een gedegen circusopleiding bij verschillende grote en kleine Circussen en shows in binnen en buitenland besloot hij zijn eigen shows te produceren. Zo is Kerstcircus Sander & Friends inmiddels een begrip in Friesland. Met de aanschaf van een circustent kwam de kinderdroom van Sander helemaal in vervulling en startte hij het Circus Salto!

Bij inlevering van dit artikel aan de circuskassa ontvangt u € 1,– korting op uw entreebewijs! Geldig voor maximaal 4 personen en niet geldig in combinatie met andere acties en/ of kortingen.

Speellijst en kaartverkoop:
Zondag 29 april – BAKKEVEEN – Vakantiepark ’t Hout – 16.00 uur

Kaarten (á € 8,50) zijn verkrijgbaar aan de circuskassa welke geopend is vanaf 30 minuten voor aanvang. Voorverkoop tussen 11 en 12 uur aan de circuskassa en via de internetkassa op www.circussalto.nl . In de voorverkoop kosten kaarten slechts € 7,50 !

Meer informatie op www.circussalto.nl !
 

Geplaatst in: 't Hout

Geef een reactie