Laatste volleybal toernooi seizoen 2011-2012

Ons laatste volleybal toernooi zit er weer op . Het laatste toernooi werd gespeeld in de Wier in Ureterp. We kwamen dit jaar met 2 teams uit en alle twee teams speelden dit hele seizoen maar met 3 spelers per team en de tegenpartij iedere keer wel met 4 in het veld. Ondanks dat hebben ze het ontzettend goed gedaan Bakkeveen 1 zat in een poule ingedeeld met 17 teams en werden tenslotte 3de en Bakkeveen 2 zat in een poule met 11 teams er werd 2de vandaag. Jongens en meisjes grote klasse wat jullie weer hebben gedaan.

Geplaatst in: Volleybal

1 reactie op “Laatste volleybal toernooi seizoen 2011-2012

  1. gretha zegt:

    gefeliciteerd met het halen van jullie prijzen,en dat even alleen met jullie drietjes in het veld i.p.v.vier. petje af hoor.en een pluim voor de trainer.

Geef een reactie