De eerste beker is binnen !!

 Afgelopen zaterdag was er een survivalrun in de prachtige omgeving van Zelhem in de Achterhoek. Op het uitdagende parcours van 6,5km lang deden 70 kinderen mee in de klasse tot en met 10 jaar. Rick had de spirit goed te pakken en wist beslag te leggen op de 1ste plaats. Ook Thirza ging als een speer maar greep net naast het podium, ze werd 4e bij de meisjes. Voor beiden een prachtig resultaat. Kijk voor een kort videoverslag op onze site: www.survivalbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

1 reactie op “De eerste beker is binnen !!

  1. Jacob zegt:

    lokwinske mei dizze beker (en ek it 4e plakje fansels). We zien jullie vaak door het bos en over het fietspad achter Ecofeen lopen/tijgeren of slingeren en denken dan wel eens wat een lol. Maar als je dit dan bereikt is dat dus mooi niet voor niets geweest. nogmaals gefeliciteerd.

Geef een reactie