Zonder jou is er geen bal aan !

Beste tennisvrienden,

Het nieuwe tennisseizoen staat alweer voor de deur. De voorjaarsbeurt is uitgevoerd, de baan wordt gerold en de netten binnenkort opgehangen. Zelfs de weergoden beginnen vriendelijk gestemd aan de lente.

Dit jaar organiseert LTC Dúndelle, in samenwerking met de KNLTB, twee ‘Open Middagen’ voor iedereen die tennis een leuke sport vindt. Mensen kunnen langskomen, een kijkje nemen op ons prachtige complex, en vrijblijvend kennis maken met onze club en de leden. We hopen natuurlijk dat zich na deze open dagen wat nieuwe leden gaan aanmelden!

Op zaterdag 31 maart is de baan van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor leden én niet-leden van alle leeftijden. Trainer Karel is aanwezig om mensen eventueel wat wegwijs te maken op de baan, en de kantinecommissie levert een bijdrage voor de inwendige mens.

Bovendien is op woensdag 4 april ’s middags van 14.00 uur tot 16.00 uur de baan ook geopend, maar dan speciaal voor de jeugd. Onze jeugdleden weten misschien nog wel een vriendje, vriendinnetje of klasgenootje die zou willen tennissen. Ook op deze middag is trainer Karel aanwezig voor de begeleiding.

Wij zouden het op prijs stellen wanneer je na het lezen van dit bericht nog heel even wil nadenken of je misschien iemand kent die ook belangstelling heeft om te gaan tennissen. Voor iedereen die een nieuw lid aanbrengt hebben we een kleine verrassing in petto. In dat geval krijgen we graag vóór 31 maart een mailtje van je ([email protected]) met de naam van de belangstellende!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

PS: meer informatie kun je vinden op onze Facebook pagina, en op de website van Open Tennisdagen
PS2: inschrijven mag (dan maak je kans op een tennisclinic met Raemon Sluiter), maar is niet verplicht; iedereen mag ook zo langskomen!
PS3: laat dit gerust ook weten aan mensen die je kent; hoe meer mensen het weten, hoe groter de kans op nieuwe leden
 

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie