Volop lekkere verwennerijtjes voor de Paasdagen

Volop lekkere verwennerijtjes voor de Paasdagen


Met het mooie weer en de paasdagen in aantocht zijn onze kippen weer volop aan het leggen en verkopen we de echte natuurland scharreleitjes, vol van smaak, ook weer in de boerderijwinkel. Naast het vertrouwde assortiment hebben we vanaf nu ook vele lekkere en bijzondere biologische producten voor het keukenkastje. Het rundvlees assortiment hebben we uitgebreid met snijvlees voor de boterham en zes bijzondere worsten, waaronder Friesche en Drentse Droge Worst, Runderrookworst en drie speciale worsten. Natuurlijk van runderen van eigen erf!

Als u voor de paasdagen iets lekkers wilt bakken, bevelen we u de gedroogde blauwe bessen aan. Deze zijn om zo op te smikkelen erg lekker maar ook heerlijk ter garnering of vulling van een zelfgebakken cake of kruidkoek (zie foto). Voor het paasontbijt of de brunch verkopen we afbakbroodjes, en een aantal zeer bijzonder speciale broden van ouderwetse graansoorten, natuurlijk om je vingers bij af te likken met een van onze jams erop! Of wat dacht u van een Beerenburg kaasje? Om uw ontbijtje of brunch helemaal compleet te maken, serveert u er ook nog een 100% puur sapje bij of een lekker kopje Friese thee.

Laat de Paasdagen nu maar komen!

Vanaf nu zijn we ook op zaterdagmiddag weer open. En natuurlijk ook op afspraak.

Graag tot ziens!

Hans & Klaartje van Wijk

www.bessenboerderij.com

 

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie