Uitnodiging Dodo’s Nieuwsavond

Geachte Bakkefeansters!

Graag zou de organisatie van het Dodo Festival haar ontwikkelingen en plannen van het komende Dodo Festival delen met de belangrijkste betrokkenen: de bewoners van Bakkeveen en de mensen die het mogelijk maken dat Bakkeveen een dergelijk feest kan vieren. Wij leggen dan ook de bouwtekeningen, verfkwasten en boormachines opzij en zullen zorgen voor een zinvolle en vermakelijke avond. Graag nodigen wij u dan ook uit om aanwezig te zijn bij Dodo’s Nieuwsavond, een avond welke wordt georganiseerd voor sponsoren, vrijwilligers, dorpsbewoners en alle andere betrokkenen.

Tijdens deze avond delen wij achtergrondinformatie en de plannen voor Dodo Festival 2012. Na deze avond heeft u een beter idee waar uw financiële bijdrage naar toe gaat, of waarom wij zo blij zijn met u als vrijwilliger en/of dorpsbewoner. Voor de gasten is er de gelegenheid om de organisatie te voorzien van nieuwe ideeën en adviezen.

Graag zien wij u (en de mensen om u heen) verschijnen op dinsdag 20 maart 2012, op Camping de Waldsang, in de recreatiezaal. De bijeenkomst is van 20:00 uur tot 21:30 uur. Na de tijd is er de gelegenheid om, onder het genot van een borrel, met elkaar in gesprek te gaan.

Wees van harte welkom!


Met enthousiaste vriendelijke groeten,

De organisatie van het Dodo Festival

Geplaatst in: Dodo Festival

5 reacties op “Uitnodiging Dodo’s Nieuwsavond

 1. Huub zegt:

  Jammer genoeg kan ik niet,ik wens jullie heel veel succes met de voorbereidingen.

 2. Jorrit zegt:

  Ik hoop dat de dappere-dodo’s die ieder jaar zo flink zijn te klagen m.b.t. overlast ook nu flink genoeg zijn om hun geluid (mits binnen de toegestane decibel-limiet uiteraard) te laten horen op deze avond.

 3. Jacob zegt:

  Wij kunnen helaas niet komen om te kijken wat er zoal weer op stapel staat. kan jullie wel zeggen wij in ieder geval van geluid geen overlast hebben gehad tijdens vorige festivals. Dus onze stem voor hebben jullie.

 4. PETER zegt:

  MIJN STEM HEB JE OOK EN ALS IK WAT MOET DOEN HOOR IK HET WEL.

 5. PETER zegt:

  Ik ben er wel geweest,en heb er nu al zin in.
  Wat een positiefe groep mensen zijn jullie!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie