Poll: Voordat ik naar de huisarts ga, kijk ik eerst op internet.

Veel mensen kijken eerst op internet voordat ze naar de huisarts gaan. Dit om goed voorbereid te zijn, of om te beoordelen of een bezoek aan de arts wel nodig is. De nieuwe website www.thuisarts.nl moet patienten betrouwbare informatie geven over allerlei ziektes en kwalen.

Kijk jij eerst ook op internet voordat je naar de huisarts gaat?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Opsterland heeft baat bij meer ruiterpaden., hebben 65 bezoekers hun mening gegeven. De tegenstemmers zijn in de meerderheid maar worden op korte afstand gevolgd door de voorstemmers. De volledige uitslag:

Ja:41%

Nee:46%

Geen mening:12%


 

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie