16 MAART CARNAVALS DISCO

Het is bijna weer zover ons jaarlijkse carnavals disco voor alle kinderen uit Bakkeveen en omstreken  komt eraan .Vrijdag 16 maart is het dan zover dan gaan we de dunhoeke weer helemaal op zijn kop zetten en gaan daar een groot feest bouwen. Wij het discoteam  zijn er al helemaal klaar voor zijn jullie dat ook al. Als je mooi verkleed komt krijg je van ons een gratis flesje drinken en de 3 mooiste kinderen uit beide groepen krijgen een prijsje. Hier onder alvast een kleine indruk hoe wij  gaan. Jorno was er helaas niet bij maar daar hebben wij iets voor uitgezocht wil je weten wat hij aan krijgt kom dan vrijdag 16 Maart even langs in de Dunhoeke

Geplaatst in: Kinder en jeugddisco

3 reacties op “16 MAART CARNAVALS DISCO

  1. Huub zegt:

    Jeen,je bent in de war met de datum,vrijdag is het 16 maart,al zullen de kinderen wel begrijpen dat de disco niet op donderdagavond is.

  2. sub zegt:

    Wat een domme ”ondertiteling”ze.

  3. gretha zegt:

    het was gisteren avond laat zeker . wij missen de foto’s. of zijn er weer geen foto’s gemaakt . foekje en hieke vonden het een geslaagde avond bedankt daar voor.en wat waren jullie als begeleiders toch ook mooi.bedankt voor jullie inzet.

Geef een reactie