Fotoverslag: Piet Paulusma bij CBS Betrouwen.

Gisteren 19 januari 2012, bracht weerman Piet Paulusma een bezoek aan CBS Betrouwen in Bakkeveen. Dat was niet zomaar een bezoek. Nee, speciaal in het kader van de Friese Editie van de 60-jarige Donald Duck moest de uitzending van Piet’s weerbericht voor SBS van deze avond, vanaf een Friese School plaatsvinden.

Aangezien de bekende weerman ’s avonds voor een andere afspraak in onze omgeving moest zijn, had hij via een goede bekende de leiding van CBS Betrouwen benaderd met het verzoek om de opnames op hun school te mogen maken. Daar  het al middag was, toen het betreffende telefoontje bij de school binnen kwam, werd er allereerst aan een grap gedacht …..
Gelukkig bleek het allemaal heel serieus te zijn en daarom konden de kinderen van groep 7 & 8 tot hun grote vreugde meewerken aan een heus tv.programma!

Meester Gert mocht aan Piet Paulusma vertellen wat de actie Kleur aan je School van de Donald Duck inhield, waarbij scholen in Nederland een opknapbeurt voor hun school kunnen winnen. Zie voor meer informatie:
www.donaldduck.nl/pagina/scholenactie

Gisteren stond op deze site een aankondiging van de uitzending uit Bakkeveen. Gemist? Kijk dan voor een herhaling op:
www.pietsweer.nl/programma-gemist/

Aankondiging Piet Paulusma in Bakkeveen (met filmpjes):
www.bakkeveen.nl/item/4426/Piet-Paulusma-bij-CBS-Betrouwen-%28komt-op-tv%29.html
  

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie