Oliebollen toernooi van de vollybalvereniging

Ook dit jaar hadeen de activiteiten verenigingen van Bakkeveen en JMC Marum een oliebollen toernooi georganiseerd. Ieder jaar nog even lekker op de valreep van het oude jaar met elkaar volleyballen. En iedereeen vind het ook heel erg leuk  . Bij de mini;s was de opkomst dit jaar iets minder ook omdat het leden aantal iets terug loopt bij beide clubs maar bij de volwassenen weer meer dus al met al een zeer geslaagde avond. De mini;s konden van 18.30 tot 19.45 lekker volleyballen daarna nog lekker even na zitten met patat en nog wat lekkers erbij. en natuurlijk ook oliebollen. de senioren begonnen om 20.00 uur en waren rond 22.30 klaar ook toen werd er nog even gezellig nagezeten en volop genoten van de over heerlijke oliebollen.  

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie