Het nieuwe jaar inknallen met Dodo

Kaarten zijn inmiddels beschikbaar, ze zijn te verkrijgen bij het bestuur, via [email protected] of bij snackbar Plaza. 

Naar verluidt was onze grote vriend Dodo in zijn tijd een fanatiek schaatser. Het was dan ook elk jaar weer feest als de vorst zijn intrede deed, dit bood Dodo de gelegenheid om vele uren door te brengen op het Bakkeveense ijs. Het ging zelfs zo ver dat Dodo besloot van deze hobby zijn beroep te maken, echter werd deze wens verhinderd door zijn beperkte vaardigheden met betrekking tot spelling. Hierdoor kwam Dodo er na 4 jaar achter dat zijn universitaire opleiding tot openbaar aanklager resulteerde in een eisbaan in plaats van een ijsbaan.

Hij liet zich echter niet uit het veld slaan door deze tegenslag en besloot dan zelf maar een ijsbaan te bouwen. De grootschalige opening van deze schaatsbaan werd verhinderd door Dodo’s tragische, vervelende, maar vooral onhandige dood. Omdat Dodo voortleeft in de tedere hartjes die kloppen in de borstkas van de leden van de organisatie van het Dodo Festival, kregen wij de beschikking over deze ijsbaan. We zouden zo egoïstisch kunnen zijn om de baan voor onszelf te houden en al glijdend onze dagen als Dodo volgelingen te vullen. Maar wees gerust, wij zijn van plan deze ijsbaan te delen met u!

Ook op 31 december zult u niet om Dodo heen kunnen! Op het terrein van de Plaza Hut zal namelijk.in de middag o.a. een ijsbaan geplaatst worden die beschikbaar is voor de jeugd van Bakkeveen. Ook zult u hier terecht kunnen voor een hapje en een drankje, zodat u ook in de winter verwarmd kan worden door Dodo’s gelukzaligheid! De middagactiviteiten zullen starten rond 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Schaatsen zijn aanwezig en het gebruik is gratis.

Deze ijsbaan wordt mede-mogelijk gemaakt doorwww.zomer-schaatsen.nlwww.bakkeveen.nl en de Âldjiersploech Bakkefean.

In de avond zal er voor het eerst een Dodo nieuwjaarsfeest plaatsvinden in de Plaza Hut. In deze enorm gezellige omgeving kunt u terecht voor een spetterende inluiding van het jaar 2012! Om het feest nog een extra vleugje Dodo te geven hebben we ervoor gekozen om het volgende thema te hanteren: Flauwt en Nieuw. Hierbij zou het fantastisch zijn als u zich aan de dresscode ‘blauw, flauw, of flauwer power’ kunt houden. Zeer binnenkort zal de kaartverkoop voor dit schitterende feest starten. Blijf op de hoogte via www.dodofestival.nl of www.facebook.com/dodofestival!

Wij hopen u 31 december te kunnen begroeten!

Met vriendelijke Dodogroeten,
De organisatie van het Bakkefeanster Dodofestival

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie