kookworkshop: Wilde wortels en paddenstoelen

Kookworkshop: Wilde Wortels en Paddenstoelen

Na een zonovergoten zomer, waarin we hebben genoten van blad en bloemen, trekt in de herfst de kracht van de plant zich terug onder de grond. Juist dan smaken de wortels van de kruiden op zijn best en hebben zij hun grootste voedingswaarde.

De intense en bijzondere smaken van bijvoorbeeld aardpeer, paardebloem- en kliswortel lenen zich voor heerlijke verwarmende herfstschotels. Natuurlijk komen hun geneeskrachtige eigenschappen volop aan bod in deze kookworkshop, waarin ook aandacht is voor de paddenstoelen, die zich immers juist in de herfst boven de grond laten zien en in de keuken prachtig combineren met de wilde wortels.

Doe mee met het bereiden van gezonde gerechten en medicinale bereidingen en ervaar hoeveel de natuur ons ook in de donkere dagen te bieden heeft.

Datum en tijd: 13 okt. 18.00 – 21.00uur
Kosten: € 30,00
Opgave en inlichtingen : Mieke Willebrands tel: 0516-541393
Email: mieke_wesdorp@hotmail.com

 

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie