Foto’s DODO Festival Bakkeveen

Het Dodo Festival in Bakkeveen was vrijdag (19-08-2011) weer een groot succes, waar duizenden mensen op af zijn gekomen. Het terrein was aangekleed in middeleeuwse stijl.

De middag begon met een markt en een survivalbaan, waar demonstraties en informatieve stands stonden en natuurlijk standjes met lekkernijen. Ook kon de jeugd zich vermaken in de speeltuin.

Tim Douwsma zorgde voor de openingsact waarbij het Plaza plein direct vol stond. Hiermee zat de sfeer er direct goed in. Na verschillende optredens waaronder van Lytse Hille, Marcella en Vangrail en vele andere bands werd er afgesloten met DJ André die tot de klok van half 2 draaide.

Hieronder een foto impressie van deze dag: Foto’s gemaakt door © Martijn van der Vaart. Foto’s bestellen klik hier.
 

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Foto’s DODO Festival Bakkeveen

  1. sharona zegt:

    ik was ook bij het dodo festival 19 aug ik sta met tim op de foto dat vind ik wel leuk dat ik met en bekende op de foto sta die foto heft mijn moder gemaakt komt volrent jaar weer hop van wel dan moet thomas berge komen daar ben ik namlijk fan van groetjes sharona uit leeuwerden

Geef een reactie