Dodo Festival: het programma

Geachte Bakkefeansters!

Vervuld met een gevoel van trots en genoegzaamheid kunnen wij bij deze het podiumprogramma van het derde Dodo festival presenteren. Door de onderstaande artiesten vast te leggen, weten wij zeker dat het ultieme Dodo gevoel op 19 augustus bereikt zal worden!

Reeds vroeg in de middag beginnen de festiviteiten al op volle toeren. Om 15.00 zal het festival geopend worden met een optreden van de lokale helden Tim Douwsma en Lytse Hille. Hierna kunt u genieten van de prachtige klanken die geproduceerd gaan worden door twee topzangeressen, Carla de Bruine en Marcella, alsmede het Bakkeveense gezelschap MuZieSen.

Het avondprogramma zal starten met een optreden van de vrolijke muzikant Rene Karst. Deze zanger kent u waarschijnlijk van zijn hit ‘Supergave tijd’, waarmee hij landelijke bekendheid wist te vergaren. Verder zal Marcella in de avond opnieuw een optreden geven en wordt het Dodo festival voorzien van een echte rockband in de vorm van Vänner. De hoofdact zal dit jaar de band Vangrail zijn. Deze topband komt opnieuw naar Bakkeveen, nadat ze in 2010 de feesttent op het dorpsfeest platspeelden! Sinds dat optreden heeft de band flink aan de weg getimmerd en zijn ze de Mega Top 100 binnengedenderd met hun single ‘Liefdesleger’.

Natuurlijk mogen er geen DJ’s ontbreken op het Dodo festival. DJ Olaf zal de presentatie voor zijn rekening nemen en gaat vanzelfsprekend ook nog een aantal feestelijke plaatjes draaien. De avond zal afgesloten worden door DJ André, een garantie voor succes, aangezien hij de afgelopen jaren bewezen heeft dat hij de heupjes van de bezoekers flink de rondte in kan laten gaan!

15:00 Tim Douwsma en Lytse Hille
  15:45 Carla de Bruine
  16:30 MuZieSen
  17:15 Marcella
  18:00 René Karst
  18:45 VÄNNER
  19:30 DJ Olaf
  20:15 René Karst
  21:00 Vangrail
  21:45 Marcella
  22:15 Vangrail
  23:00 Bertus
  23:30 Vangrail
  00:30 DJ André

Groeten,

De organisatie van het Dodo festival
www.dodofestival.nl

Geplaatst in: Dodo Festival

2 reacties op “Dodo Festival: het programma

  1. Truus Witteveen zegt:

    Ziet er heel erg gezellig uit, zal zeker weer een vrolijke boel worden.
    Tot 19 augustus

  2. ombekend zegt:

    heb er wel zin in

Geef een reactie