Dodo Festival: bedankt!

Geachte Bakkefeansters,

Nu de stofwolken van het derde Dodo Festival zijn opgetrokken kunnen wij stellen dat dit jaarlijkse festijn wederom op een enorm succes is uitgelopen. De geest van Dodo kwam met name sterk naar voren via de weersomstandigheden. Dit is niet vreemd, aangezien Dodo in zijn tijd al een uitstekende relatie had met de weergoden. Het blijft tot nu toe elk jaar weer opmerkelijk dat er in de meest belabberde zomers toch nog een dagje mooi weer gereserveerd kan worden voor het Dodo Festival!

Naast dit feit bespeurden we bij de bezoekers een toegenomen hoeveelheid aan gelukzaligheid bij het betreden van het Dodo-terrein. Of het nou in de middag was of in de avond, we hopen dat iedereen met een goed gevoel weer huiswaarts is gegaan. Aan de kreten van plezier te horen, is dit bij de meeste mensen wel gelukt!

Zonder de hulp van een groep behulpzame vrijwilligers en sponsoren, was het niet mogelijk geweest een dergelijk festival op poten te zetten. Zowel in de voorbereiding als op de dag van het festival hebben wij fantastische ondersteuning gehad van verschillende mensen. Tevens werden we ontzettend blij van de sponsorbijdragen! We willen dan ook iedereen hartelijk bedanken die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het festival!

Hoewel nieuwe dingen vaak eng en overdonderend kunnen zijn, worden wij als Dodo Festival-organisatie hier niet gauw door afgeschrikt. Integendeel! Wij omhelzen nieuwe impulsen met beide armen, om er nog een lieftallige knuffel aan toe te voegen! Dus heeft u nog nieuwe ideeën voor het volgende Dodo festival? Of voelt u zich geroepen om te helpen? Schroom niet om ons een mailtje te sturen! Dit kunt u doen naar [email protected].

Iedereen bedankt en tot volgend jaar!

Groeten,
De organisatie van het Dodo Festival.

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Dodo Festival: bedankt!

  1. annamarie zegt:

    Inderdaad dodo organisatie: Bedankt! Het was een geweldig feest!

Geef een reactie