Prijsuitreiking fotowedstrijd Bessenboerderij

Uitreiking vleespakket aan winnaars van de fotowedstrijd
van de open dag bij de Bessenboerderij


Tot 1 juni hadden de bezoekers van de open dag van de familie Van Wijk de gelegenheid om hun mooiste foto’s in te leveren om mee te dingen met de fotowedstrijd.

Er zijn veel leuke en ook originele foto’s binnen gekomen. Met heel diverse onderwerpen: de dieren, de bessen, al het lekkers uit de winkel, maar ook de gezellige kraampjes en de drukte op het terras.

Hans en Klaartje van Wijk konden uiteindelijk niet goed kiezen tussen 2 erg leuke foto’s, dus is besloten om een gedeelde eerste prijs uit te reiken.

Johan Witteveen uit Bakkeveen maakte een kleurrijke foto van de nieuwe boerderijwinkel.

Willeke Barels uit Steenbergen maakte een foto van de drukte op het terras vlak na de officiële opening door wethouder Wietze Kooistra.

De foto’s sprongen eruit op de volgende onderdelen: vrolijkheid, goede sfeer, en het brede assortiment aan streekproducten in beeld.

Op 2 juni werd aan de prijswinnaars bekend gemaakt dat ze gewonnen hadden. Johan Witteveen krijgt op de foto het vleespakket uit handen van Hans van Wijk uitgereikt.

Op deze dag zou ook de feestelijke uitreiking van de opbrengst van de loterij door de Vrouwen van Nu aan een afvaardiging van het bestuur van de Stichting Amazones plaats vinden. Tijdens de open dag werden prijzen verloot die beschikbaar werden gesteld door mensen en bedrijven uit Bakkeveen en omgeving. De totale opbrengst kwam uiteindelijk op een mooi bedrag van maar liefst 1000 euro! De feestelijke uitreiking zal op een andere dag plaats vinden vanwege een calamiteit bij de Amazones.
 

 

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie