Foto’s van de avond-4-daagse vrijdag

Vandaag werd er richting het oostelijk deel van Bakkeveen gelopen en nog een klein stukje door het dorp van Waskemeer. De weervoorspellingen waren voor vandaag niet al te best, volgens de weermannen en vrouwen zou het vandaag gaan regenen met zelf kans op een onweersbui. Dit is allemaal reuze meegevallen het was zelfs mooi weer om te lopen. De afstand die vandaag is gelopen is 12,9 km, de langste afstand van de avondvierdaagse.

Hieronder een impressie van de vrijdagavond:
 

Meer foto’s kijk hier of voor de snelle link hier.
 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

2 reacties op “Foto’s van de avond-4-daagse vrijdag

 1. Anna baron die met meneer snot op de foto staat zegt:

  ik wil de fotos op hyves zetten maar ik kan ze niet kopieren

 2. Wandelsport Friesland zegt:

  Hallo Anna,

  Via de link bovenaan deze pagina kun je de foto’s bestellen. De foto’s die zaterdag door een vrijwilliger van Wandelsport Friesland (KNBLO-NL wandelbond) gemaakt zijn, kun je gratis ophalen op http://www.wandelsportfriesland.nl

  Deze zijn verkleind en daarom niet echt geschikt om als foto af te laten drukken, maar op Hyves gaat het prima. Wel zouden we het dan leuk vinden als je erbij zet dat ze van onze site komen, daar help je anderen weer mee om de foto’s te vinden waar ze zelf opstaan.

  Groeten,
  Eric Lansu, Wandelsport Friesland

Geef een reactie