Bezorgklachten De Woudklank melden bij NDC

Deze informatie is afkomstig van de website van de gemeente Opsterland. Ga naar:
http://www.opsterland.nl/content.jsp?objectid=34731&webed=true

MEDEDELING:

Helaas moeten wij constateren dat de bezorging van De Woudklank niet altijd optimaal is. Burgers zijn veelal in de veronderstelling dat wij als gemeente verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van de krant. Dit is niet het geval, de gemeente is slechts adverteerder. Om die reden vragen wij u bezorgklachten niet bij ons te melden maar rechtstreeks door te geven aan de uitgever, NDC mediagroep. Dit kan via tel. 088-8002002.

Indien u geen krant heeft ontvangen zijn er binnen de gemeente een aantal locaties waar u een krant kunt afhalen. De digitale versie van de gemeentepagina wordt ook iedere week op onze website gepubliceerd. Heeft u geen beschikking over internet? In de hal van het gemeentehuis staat een pc waarop een ieder mag inloggen om op die manier toegang te krijgen tot de gemeentelijke website.

De afhaallocaties in Bakkeveen zijn:

– Poeisz supermarkt
– Recreatiecentrum De Waldsang
– Vakantiecentrum ’t Hout
– VVV/TIP bij de Slotpleats

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

6 reacties op “Bezorgklachten De Woudklank melden bij NDC

  1. jeeninga zegt:

    even een reacties op het bezorging van de woudklank ik heb vandaag weer gemeldt dat wij geen woudklank meer krijgen nadat de verspiedingsgroep is verandert. Nu schept mij verbazing dat zij niet meer in het buiten gebied bezorgen het is de keus van de mensen omdaar tewonen ga je maar in het dorp wonen dit zijn hun letelijke woorden. Het is teduur om de bezorgers helemaal het gebied in telaten fietsen. Ik vind dit waardeloos.

  2. Piet zegt:

    Tsja,
    Kwaliteit wordt steeds belangrijker, ook in de bezorging en nieuwsvoorziening. Ook als je in het buitengebied woont en een (betaalde)krant
    leest, wordt die keurig bezorgd door keurig betaalde bezorgers…

  3. jeeninga zegt:

    sorry Piet maar je begrijpt het blijk baar niet de woudklank komt niet meer in het buiten gebied ook al ben je een nette betaalde bezorger zij bezorgen daar niet meer

  4. Piet zegt:

    Ha zo, nou ze laten adverteerders wel in de waan dus dat ze overal de Woudklank bezorgen. Gr

  5. Cor zegt:

    Wat een dom a-commercieel beleid. Past totaal niet in deze tijd!

  6. m zegt:

    Raar dat ze de buiten gebieden niet meer doen.
    En dan zeggen ze dat het te duur is om de buiten wijken te laten bezorgen?
    Wat kost het dan wel niet dat wij al weken de woudklank en de drachtercourant dubbel krijgen bij ons in de straat lopen dus 2 bezorgers met de zelfde krant.

Geef een reactie