Bakkeveensters voorkomen autodiefstal

Autodief aangehouden
(bron: politie.nl)

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 19-jarige man uit Siegerswoude aangehouden op verdenking van diefstal uit een auto. Twee 38-jarige bewoners van een woning aan de Kleasterkamp in Bakkeveen waren rond 02.00 uur wakker geworden van een slippende en door het grind rijdende motor.

Toen zij beneden polshoogte gingen nemen, zagen zij de verdachte half uit hun auto hangen. Terwijl de vrouw de dief afleidde, wist de man hem vast te grijpen. De dief wist zich echter weer los te rukken en ging er lopend vandoor. De bewoners belden de politie, die ter plaatse de achtergebleven motor van de verdachte vonden. Via het kenteken kwamen ze achter het adres van de man, waarna ze daar gingen posten.

Rond 2.45 uur kwam de verdachte aanlopen en werd hij aangehouden. Hij overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en onder invloed van alcohol (295 ug/l). De motor werd in beslag genomen.
 

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

3 reacties op “Bakkeveensters voorkomen autodiefstal

 1. sub zegt:

  goed gedaan mannen van de Kleaster kamp. voor hetzelfde geld had je het niet gehoord.

 2. gjt zegt:

  en nu nog de personen pakken die de laatste weken aan de weverswal
  reclameborden en bloembakken uit de tuinen halen en in de vaart deponeren. halen

 3. Luus zegt:

  @gjt; misschien wel dezelfde die onschuldige kampeergasten getreiterd hebben in de kroeg en daarna mishandeld hebben op de Harmsdobbe. Flink stoer doen, dan hoor je erbij….En wie zijn de dupe ? De ondernemers, bewoners en de ouders.(zie item; vandalen in Bakkeveen)

Geef een reactie