Stichting Dodo Festival op zoek naar verf, kippengaas en vrijwilligers!!

 Dodo zocht en vond in ‘zijn’ middeleeuwse tijd regelmatig vrij wonderbaarlijke dingen, maar nu is de stichting op zoek naar verf (in alle kleuren en voor alle materialen), kippengaas (zo veel mogelijk , grootte van de gaten maakt niet uit) en natuurlijk zijn we altijd op zoek naar vriendelijke vrijwilligers (klussers, sterke mannen en vrouwen, acteurs, spelleiders etc.).

Mocht u omtrent de verf en kippengaas thuis nog wat hebben staan waarvan u denkt “ja, wat doe ik er anders ook mee…”, geef een seintje en wij komen het met alle liefde ophalen! En als u meer wilt weten over vrijwilligers of zich op wilt geven, schroom dan ook zeker niet om contact op te nemen! Zoals Dodo altijd liet weten: iedereen is van harte welkom!

Contactgegevens:
Jacobus Okkema, [email protected] en natuurlijk mag u mij altijd aanspreken in de sfeervolle straten van Bakkeveen!

Uitermate vriendelijke en dankbare groeten,

Het Stichting Dodo Festival-team!

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie