Sfeervol ingerichte stacaravan in de Friese bossen!

Sfeervol ingerichte stacaravan in de Friese bossen!

Kom dit jaar naar onze stacaravan op vakantiecentrum ´t Hout in Bakkeveen!
De ideale vakantie voor jonge gezinnen….

Bakkeveen is bij velen bekend door de prachtig groene bossen, zandvlakten en heidevelden. In de zomer is er veel te doen en weten toeristen deze Friese plaats te vinden. Er zijn diverse eetgelegenheden, uitgestrekte wandel- en fietspaden, bosvennetjes, een klimtoren, midgetgolf en een groot openluchtbad.

Op vakantiecentrum ´t Hout kun je heerlijk genieten in Flippies Pretpaleis (grote overdekte speeltuin) en Flippies Plonstuin met superleuke glijbanen!! Ook is er op t Hout een kinderboerderij. Onze caravan staat op één van de mooie royale staanplaatsen.

In de stacaravan is recent veel vernieuwd. Je zult je er snel thuis voelen. In de gezellige woonkamer staat een luxe lounge/set en een bijpassende eethoek. De keuken is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Maar wil je eens uit eten, dan kun je zowel op de camping als in het dorp terecht! Verder zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Er is een eigen douche en toilet in de caravan.

Huurprijzen 2011

  • juli en augustus 425 euro per week
  • overige vakanties en maand juni 350 euro per week
  • tussenliggende periodes 300 euro per week

Bijkomende kosten 19,75 per persoon per week voor gebruik van de campingfaciliteiten en logeertarief. Dit moet door ons worden afgedragen aan de eigenaar.
Je maakt de caravan bij voorkeur zelf schoon!! Op aanvraag kunnen wij dit voor je regelen.

Meer informatie bij Johan en Houdrie Slofstra
0511-541226, mobiel 06-51999426 of mail [email protected]
www.vakantiestulpje.nl
 

Geplaatst in: Koop en verkoop

Geef een reactie