Versierde optocht tijdens koninginnedag voor de kinderen

Nog maar 2 nachten slapen en dan is het al weer 30 april Koninginnedag en omdat we dit jaar 15 jaar bestaan willen we dit , dit jaar weer doen met een optocht door het dorp voor alle kinderen van Bakkeveen. Dus versier je fiets of skelter of ga zelf verkleed meelopen maar ga nu alvast iets bedenken en doe het alleen of met je vriend(in) . Want we hopen op een hele mooie grote zeer kleurrijke optocht met heel veel kinderen. Voor de mooiste drie zijn er weer prijsjes te winnen.  

Hieronder een foto impressie van de vorige optocht. Verder is er weer Ponyrijden, luchtkussen diverse soorten spelletjes, Schminken gratis ijsje en als afsluiter weer het grote ballon oplaat festijn.

Groetjes de commissie

 

Geplaatst in: Koningsdag

Geef een reactie