Nederland (N.A.S) Doet !!

Op 18 en 19 maart j.l. was er de landelijke vrijwilligers aktie Nederland Doet ! Wij als buurtvereniging hebben dit met beide handen aangepakt, alleen door omstandigheden is het 16 April geworden; maar het resultaat is er niet minder om ! In tegendeel !! Met een grote opkomst en inzet van de buurt, een financiele bijdrage van N.L. Doet en eigen middelen, hebben wij deze dag tot een groot succes gemaakt !


We hebben de speeltuin op de Nije Buorren grondig onder handen genomen,de foto’s staan hieronder !

Geplaatst in: NAS

2 reacties op “Nederland (N.A.S) Doet !!

  1. Gjilke zegt:

    Het was een gezellige dag, er is hard gewerkt en de speeltuin ziet er weer geweldig uit!!!!

  2. Luus zegt:

    Alle (26) vrijwiliggers ontzettend bedankt voor jullie inzet . De speeltuin is prachtig geworden dankzij jullie inzet en er wordt, nu al, volop gebruik van gemaakt door de jeugd en ouders.Nogmaals bedank,t namens buurtvereniging NAS( Nije Buorren, Alde Drintse Wei en de Stoukamp).

Geef een reactie