Vacature Schoonmaker m/v

Vakantiecentrum ’t Hout is een gezellig en ambitieus familiebedrijf, waar betrokkenheid bij de gasten en samenwerking onder de medewerkers voorop staat. Ons uitgangspunt is dat alle schakels bijdragen aan onvergetelijke vakantie-ervaringen! Voor het seizoen 2011 zijn wij op zoek naar een enthousiaste
én flexibele collega’s.

Voor ons vakantiecentrum vragen wij:

SCHOONMAKERS M/V
Van 1 april tot 1 november

Bent u gemotiveerd, netjes en weet u van aanpakken?
Werkt u graag zowel in teamverband als zelfstandig?
Bent u flexibel inzetbaar?

Aarzel dan niet snel contact met ons op te nemen voor een leuke seizoensbaan!

Vakantiecentrum ’t Hout in Bakkeveen is een prachtig vakantiepark voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en buiten de vakanties ideaal voor natuur- en rustzoekers. Op het centrum vind je ruime en groene kampeerplaatsen, evenals verhuurmogelijkheden.

’t Hout biedt o.a. een overdekt speelparadijs (Flippies Pretpaleis), een gevarieerd zwemcomplex (Flippies Plonstuin), kinderboerderij, fietsverhuur, horeca en ’s zomers een afwisselend recreatieprogramma.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie richten aan: Vakantiecentrum ’t Hout, t.a.v. Teuny Toes, Duurswouderweg 11, 9243 KA Bakkeveen (Frl). Telefonisch reageren kan ook: tel. (0516) 541 287
E-mail [email protected]  Website www.thout.nl  

 

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie