Uitstel werkzaamheden Slotplaats

Uitstel kapwerkzaamheden landgoed de Slotplaats

Zaterdag 13 november jl. heeft Natuurmonumenten op de Slotplaats een bijeenkomst georganiseerd. Het doel van deze bijeenkomst was het informeren van omwonenden en geïnteresseerden met betrekking tot de kapwerkzaamheden welke begin 2011 zouden gaan plaatsvinden op de Slotplaats. De plannen van Natuurmonumenten werden positief ontvangen door de belangstellenden.

Tijdens deze bijeenkomst is besproken wat er deze winter zou gaan plaatsvinden op de Slotplaats, waarom Natuurmonumenten dergelijke werkzaamheden uitvoert en wanneer dit diende te gebeuren.

Gepland was dat de kapwerkzaamheden ten behoeve van het verbreden van de slenken, het vrijstellen van loofhout en het geschikt maken voor de Wespendief als broedplaats, februari dit jaar uit te voeren. Helaas moet Natuurmonumenten de kapactiviteiten uitstellen tot het najaar van 2011 wegens de planning van de aannemer.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Patrick Huiting
Beheerteammedewerker Noordenveld
Natuurmonumenten Noordenveld
Brink 2 9335 TG Zuidvelde
T: 0592-614809 M: 06-55825165
mail:
[email protected]

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie