Dodelijk verkeersongeval Mandefjild (update)

Vanochtend, zondag 27 maart, om iets van half 9 heeft er een éénzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op het Mandefjild nabij Loonbedrijf Gebr. Kok.

Een auto vanuit richting Bakkeveen heeft op een recht stuk weg een boom aan de linkerzijde van de weg geraakt. De voorkant van de auto was stevig beschadigd: de boom stond tot ver in de motorkap. De hulpdiensten, incl Lifeliner, waren massaal uitgerukt. Men heeft de persoon (een oudere man uit Ureterp) echter niet meer kunnen redden. Blijkbaar waren er verder geen passagiers in de auto. Mogelijk dat de laagstaande zon invloed heeft gehad of dat de bestuurder onwel is geworden…..

Waldnet was aanwezig: www.waldnet.nl/?ws=804

Meer nieuws: klik hier. (veel foto’s)

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

Geef een reactie