bijna kampioenschap jeugd volleybal

Donderdag 24 Maart is het dan zover ons wel meest belangrijke wedstrijd van dit toernooi word gespeeld. We kunnen kampioen worden aan komende donderdag. We moeten tegen de nummer 3 spelen en die moeten we winnen met 3-0 dan zijn we gegarandeerd kampioen. Maar dit kunnen we niet alleen dit lukt alleen als er volop publiek is dat geeft ons kracht dus laat ons niet alleen staan maar kom ons steunen. Deze wedstrijd word ook nog eens thuis gespeeld dus mooie gelegenheid om even langs te komen om ons jeugdteam aan te moedigen. Hier onder foto’s van de laatste training alles is nog een keer door genomen we zijn er klaar voor

Dus donderdag 24 Maart 19.00 uur in de gymzaal in bakkeveen om ons steunen 

 

Geplaatst in: Volleybal

3 reacties op “bijna kampioenschap jeugd volleybal

  1. annamarie zegt:

    Veel succes!!!! Wij komen!

  2. Huub zegt:

    Ook van mij veel succes gewenst,ik zal er ook zijn!!!

  3. Jeen zegt:

    Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap echt grote klasse vanavond spelen tegen een team wat een stuk ouder was dan jullie en dan toch dik winnen. Nogmaals gefeliciteerd

Geef een reactie