11 Maart carnavals disco

Nog een paar dagen en dan zetten we Dunhoeke weer op zijn kop. Want vrijdag avond 11 Maart is er weer kinder carnavals disco voor alle kinderen van Bakkeveen. Dus ook voor de kinderen die nog niet op de basis scholen zitten mogen dan  verkleed komen als ze dat willen. Voor de kleintjes is het van 19.00 uur tot 20.30 en daarna is het voor de oudere kinderen tot 22.30  Kom je mooi verkleed krijg je een gratis flesje drinken van ons en voor de mooiste 3 kinderen zijn er prijsjes te winnen in beide groepen. Wij van het disco team zijn er nu hele maal klaar voor en hebben erg veel zin in vrijdag avond 11 Maart we maken er een knal feest van met zijn allen.

Wij hopen dat de opkomst weer net zo of nog groter word dan vorig jaar.

 

Groetjes het disco team   Freek, Jorno, Kyra en Jeen

P.S Jorno staat niet op de foto maar is tijdens de disco wel aanwezig

Geplaatst in: Kinder en jeugddisco

Geef een reactie