Zwarte Pieten bij de volleybal

Dinsdag 30 november was het dan zover we gaan Sinterklaas vieren bij de volleybal. Zoals we ieder jaar doen maken we daar een hele gezellige middag van met ons eigen groepen. Ook dit jaar had Sinterklaas 2 Pieten naar ons gestuurd wat natuurlijk ieder jaar maar weer de vraag is of dat allemaal lukt in deze drukke tijd voor de Pieten want ik vraag het wel altijd maar ja lukt heet altijd dat is de vraag. Maar Sinterklaas had weer 2 sportieve Pieten gevonden die wel na de kinderen van de volleybal wilden gaan. En dat ze sportief waren dat kun je zien op de foto’s. De Pieten kwamen rond haf 4 in de gymzaal aan en bleven tot het einde, rond half 8 zijn ze tenslotte weer weg gegaan want ze hadden het nog heel erg druk met schoentjes vullen van heel veel kinderen.

 

Geplaatst in: Volleybal

2 reacties op “Zwarte Pieten bij de volleybal

  1. naomi zegt:

    was echt heel leuk,
    jeen bedankt van de volleybal van de 2 de groep

  2. Jeen zegt:

    Naomi jullie ook heel erg bedankt voor de gezellige middag die we met elkaar hebben gehad het was heel erg leuk met de 2 Pieten erbij.

    Tot dinsdag op de training

Geef een reactie