Op bezoek bij Sinterklaas en zijn Pieten in de Slotplaats

Zondag 28 november konden de kinderen op visite bij Sinterklaas en zijn Pieten. Om ongeveer 11.00 uur kwamen de Pieten terug van een lekkere wandeling en gingen gezellig bij de kinderen binnen zitten in de Slotplaats . Ook Sinterklaas was even wezen wandeling en kwam iets later ook gezellig binnen. De kinderen konden lekker gezellig met Sinetrklaas praten over van alles en nog wat . Ook waren er weer heel veel mooie tekeningen die Sinterklaas in ontvangst mocht nemen. Sinterklaas logeert nog tot 5 december pakjesavond in de Slotplaats en vertrekt 6 december weer richting Spanje met zijn stoomboot.

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

1 reactie op “Op bezoek bij Sinterklaas en zijn Pieten in de Slotplaats

  1. medewerker Allardsoog Natuurvriendenhuis zegt:

    Mooi dat Sinterklaas aan dit fantastische gebied een bezoek brengt ook in de winter is het rondom de Slotplaats prachtig.

Geef een reactie