Oliebollen toernooi van de volleybal

Ook dit jaar had de activiteiten commissie van Bakkeveen en J.M.C een oliebollentoernooi georganiseerd. Dat dit in de smaak valt van iedereen is wel heel duidelijk het aantal mini’s en volwassenen en jeugd neemt ieder jaar toe. Er werd over de hele avond erg leuk en erg vriendschappelijk gespeeld . De mini’s konden van 18.30 tot 19.45 lekker even volleyballen we konden dit jaar maar liefst 8 teams  maken het waren weer allemaal leuke teams en aardig aan elkaar gewaagd. De teams waren opgemaakt uit leden van beide clubs allemaal door elkaar heen. Om 20.00 uur was er voor alle mini’s nog een bakje patat en wat erbij + drinken. Om 20.00 barste ook het toernooi los voor de volwassen en ook daar waren weer mooie teams gemaakt ook hier werd weer vriendschappelijk gespeeld. Om half 11 was het voor iedereen gebeurd en kon mijn nog even lekker nazitten in de kantine. De beide verenigingen wensen jullie allemaal een heel goed en sportief 2011 toe

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie